JYVÄSKYLÄN ITÄMAISEN TANSSIN FESTIVAALI 2011

Olin viime viikonloppuna Jyväskylässä itämaisen tanssin festivaaleilla opettamassa ja esiintymässä. Kyllä taas tuli monta kertaa mieleen, miten ihana onni minulla on, että olen löytänyt tieni tälle uralle.

Majoituin lapsuudenystäväni luona, emme olleet tavanneet neljään vuoteen, ja oli aivan ihanaa vaihtaa kuulumisia pitkästä aikaa! En tiedä oltaisko me muuten saatu aikaiseksi tavata, vaikka se pitkään onkin ollut ajatuksissa.

Kurssini oli perjantaina, ja olin erittäin positiivisesti yllättynyt kun paikalle oli eksynyt jopa yli 20 (?) oppilasta. Meidän mittakaavassa se on aika paljon, varsinkin kun kurssini oli keskellä arkipäivää 13-15 ja olen vieras kasvo festivaalien opettajalistalla. Oppilaat olivat innokkaita ja iloisia ja oppivat tanssin nopeasti ja hallitsivat baladitekniikan ihmeellisen hyvin!

Illan näytös oli myös positiivinen yllätys, eipä ole pitkään aikaan ollut noin mainiota yleisöä, alusta loppuun hakkasivat tahtia ja kannustivat esiintyjiä, tunnelma oli mahtava. Oma tanssi meni miten meni, mutta sain aivan mykistävän hienoa palautetta josta olen vieläkin aivan ymmälläni. Se on ihana kun katsojat tulevat vilpittömästi kertomaan mielipiteensä esityksen jälkeen, se antaa uutta intoa ja varmuutta jatkaa itsensä työstämistä. Suuri kiitos jokaiselle teistä jotka kävitte juttelemassa esitykseni jälkeen!

Lauantaina mulle nousi kuume, enkä siten päässyt kursseille enkä illan näytökseenkään. Makasin sisällä +35 asteessa ja napsin suolakurkkuja ja meetvurstia ystävien kanssa. Onneksi iltaa kohden olo lähti vähän paranemaan ja seuraavana päivänä pääsinkin Sirken ilmaisutaidon kurssille!

Sirken kurssi oli ihana, opin valtavan paljon ja sain hyviä vinkkejä ja uutta intoa, suosittelen lämpimästi hänen kurssejaan kaikille! Hänellä on paljon annettavaa nimenomaan ilmaisutaidossa.

Sunnuntain avolavalla esiintyi kaksi mun oppilaista, he tanssivat todella hyvin mun koreografioiman rumpusoolon. Tanssi sopisi vaikeustasoltaan jatkotasolle/edistyneille, mutta nämä tanssijatttaret (tanssineet alle vuoden) vetivät tanssin läpi todella hyvällä tekniikalla ja innolla. Olivat jopa tilanneet netistä upeat puvut itselleen! Ihailtavaa omatoimisuutta ja innostusta.

Kotimatka sujui mainiosti hyvässä seurassa, autossa väsymyksestä huolimatta ei hiljaista hetkeä tullut ja me puitiin ja pohdittiin tanssimaailman pyörteissä koko matka. Kiitos Kirsi, Riitta ja Jaana ! !

Ja vielä suuri kiitos järjestäjille, kaikki sujui mallikkaasti ja valituksen sanaa ei järjestelypuolelta löydy, toivottavasti tavataan pian uudestaan!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: